joi, 9 iunie 2011

Cele mai bune idei


Cele mai bune idei vin inainte de a adormi. Ai gasit pozitia perfecta in care obtii maxim de comfort de la corpul tau, patura sta exact asa cum trebuie, temperatura e perfecta, nici o lumina nu-ti tulbura pleoapele, nici un sunet nu trece de starea ta de bine si atunci... te loveste ideea geniala! Ideea perfecta pentru a o impartasi cu sotul, cu prietenii, cu necunoscutii de pe blog.

Si mai rau este ca ajungi sa o formulezi atat de perfect incat iti pare rau ca nu ai un carnet langa pat. Sau te-ai putea ridica sa notezi ideea in agenda, riscand sa pierzi momentele perfecte in care corpul tau e pe aceiasi lungime de unda cu universul.

In momente ca astea mi-as dori sa am la indemana cristale riduliene care sa inregistreze in mod automat gandurile mele, la fel cum se intampla in seria Dune a lui Frank Herbert. Daca viitorul imediat ar pune la dispozitie un dispozitiv care sa inregistreze gandurile doar printr-un act de vointa si fara a implica eforturile si asa reduse ale prezentului, mai ca m-as oferi voluntara.

Niciun comentariu: