sâmbătă, 29 august 2009

Gluma zilei


Intr-un mic orasel, patronul barului local a inceput constructia pentru marirea spatiului comercial pentru a servi mai multi clienti. Membrii comunitatii crestine locale au inceput o campanie de blocare a initiativei cu petitii si rugaciuni.

Munca a progresat bine pana in ultima saptamana, lucrarile erau aproape gata, cand un fulger a starnit un incendiu si intregul bar s-a transformat in scrum.

Credinciosii nu mai incapeau in piele de mandrie, pana cand patronul barului i-a dat in judecata pe motiv ca biserica locala era vinovata de distrugerea barului sau, prin actiuni si motive directe sau indirecte.

Biserica a negat vehement orice responsabilitate sau conexiune cu distrugerea barului in pozitia sa in fata curtii de justitie.

Pe masura ce cazul era dezbatut, judecatorul consulta cu atentie hartiile. La stabilirea deciziei, nu a spus decat atat:

- Nu stiu care va fi decizia finala, dar asa cum demonstreaza hartiile, avem un proprietar de bar care crede in puterea rugaciunii si o intreaga comunitate crestina care nu crede.

Niciun comentariu: