vineri, 26 iunie 2009

Zi de vineri cu fitze


De obicei, vineri este o zi linistita pentru mine. Rezolv tot ce am de rezolvat. Nu ramane picior de mesaj fara raspuns, ca asta inseamna inca doua zile fara raspuns si unii se panicheaza. Imi fac planul pentru saptamana viitoare si termin toate acele mici indeletniciri care fac parte din "rutina de vineri".

Azi, ca un facut, totul s-a dat peste cap. A inceput cu moartea lui Michel Jackson. Fantoma lui a inceput sa bantuie Internetul si m-a nimerit pe mine. Frate-miu zice ca sunt doua fantome, una alba si una neagra, dupa personalitatea lui.

Toate ceasurile rele de marti si sambata s-au ingramadit azi. Noroc de Fifi ca s-a ferit din calea mea, ca neagra cum este se putea sa-mi aduca si ea ghinion.

Mai intai si mai intai, netul a mers ca plua. Pentru ce ce nu stiu, explicatia o gasiti la MuZumbu.
Apoi nu a mai mers deloc. Ca sa constat ca aveam mare nevoie sa regasesc o informatie online.

A doua constatare pe care am facut-o este ca am devenit destul de sensibila la atacarea sistemului meu de valori, care include si valoarea pe care o acord anumitor cuvinte. Pentru mine exista o mare diferenta intre mersi si multumesc. Daca nu ai facut nici cel mai mic efort pentru a rezolva ceva sau nu suport atitudinea sau pe persoana cuiva, singurul cuvant utilizat este mersi. Pentru toate celelalte situatii folosesc multumesc. Pentru mine, utilizarea cuvantului mai lung este in sine o apreciere a celuilalt.

De unde am pornit?

Sunt un cititor constant al celor cateva bloguri din lista proprie, dar un comentator mai putin fidel. Nu adaug in lista decat acele bloguri pe care le consider semnificative pentru un anumit aspect. De comentat comentez mai rar pentru ca doresc sa am intr-adevar ceva de spus, vizez calitatea si nu cantitatea.

In postul Sugestii de spamwords, Arhi propune cuvantul succes. Nu dau mare atentie pana nu constat ca, la un post in care cere sfaturi pentru cresterea pisicii, ii uram printre altele si succes.

Stau si cuget, da nu prea mult, ca sa nu dezmint de tot faptul ca sunt femeie: sunt eu prea "sensibiloasa"? Nici macar nu pot sa arunc vina pe PMS. E vorba de gasirea unui nou subiect de discutie cu orice pret? Habar nu am.

Tot ce pot sa spun sigur e ca am asa un gust amar si nu e de la vreo bautura tonica. Vineri cu fitze. Ca pentru mircomani. Si nici macar nu e vineri 13( putem lua 2x13 ca sa fim pe placul celor care cred in numerologie)!

Ps. Pentru cei care nu stiu, prefer sa nu folosesc diacritice din lene si nu utilizez scrierea cu tz. E doar de exemplificare, ca un plus de ironie.

Niciun comentariu: