duminică, 10 mai 2009

Ana (nu mai) are mere


In urma unui eveniment cosmic nemaintalnit pana in prezent, comparabil poate doar cu marele Big Bang si cu puiul care a trecut strada, Arhi si PAH aduc in discutie merele pe care le are Ana.

Cu gandul la nauca aia care si-a ales gresit timpul pentru a aduce de mancare la meseriasul incapabil, care o tinea tot intr-o bauta cu prietenii de uitau sa puna mortar, precum si a celorlalte detinatoare de fructe, raspund in continuare intrebarilor adresate de numerosul public nerabdator.

Casatorita in Iasi dupa ce viitorul sot a dat de ea pe MIRC, Ana este o femeie relativ comuna care lucreaza de luni pana vineri, intre orele 9-17. Dupa programul de lucru nu se mai stiu foarte multe despre ea.

Datorita interesului neasteptat pe care publicul, prin comentariile sale, le aduce persoanei sale, putem presupune ca a devenit brusc o persoana publica, despre care lumea doreste sa stie mai multe, de exemplu ce culoare prefera pentru hartia igienica.

Inca din adolescenta, se poate spune ca a avut prune, apoi mere sau pere. Ultimele verificari sunt neclare in privinta fructelor.

Merele au fost dobandite legal, sunt din Romania si nu s-au folosit hormoni de crestere sau substante artificiale.

Utilizarea de pietricele si de paiete pe haine a condus in mod special la evitarea respectivelor tipuri de imbracaminte. Singurele cristale preferate sunt paharele de cristal, precum si cerceii fara nume mari de firma, dar care fac viata mai frumoasa.

Conform criteriilor de evaluare si a idicelor oferite de sotiorul meu, valoarea totala a persoanei mele este de 11 camile, 4 capre si 9 oi.

Noua moda indica faptul ca merele sunt evidentiate in acest sezon, asa ca probabil voi cauta bijuterii - cercei sau brose - in forma de mere.

Evenimentele politice o lasa pe Ana usor in plop in ultima vreme. De vreme ce plopul nu face mere, ultimele alegeri precum si cele care se pregatesc sunt la fel de neinteresante. Cele 5 noi carti, dintre care Elogiul lentorii, Design Your Self, The Tipping Point si mai ales Brisinger fac din urmatoarea perioada una defavorabila viitorilor alesi.

Merele nu vor fi disponibile online si nu vor fi oferite la licitatie publica.

Sotul este acum coproprietar al merelor, placinta cu mere fiind de altfel si favorita lui, de unde rezulta ca nu mai sunt alte mere disponibile.

Din fericire, in manualele de clasa I, la litera M, Ana nu mai are mere.

Niciun comentariu: