miercuri, 29 octombrie 2008

Cum se fasaie Zapp


Astazi am primit link la un comunicat de presa postat pe ComunicateMedia.ro de Carmen Lazar de la Zapp in care se promoveaza o campanie foarte atractiva si amuzanta la prima vedere: 1000 de abonamente gratuite pentru 500 de cupluri care se vor casatori la 1 noiembrie 2008. Totul pentru a sprijini "comunicarea de cuplu".

Citez din comunicat: "Fiecare cuplu va primi gratuit pentru 1 an de zile doua abonamente-Zapp Unic 4 si Zapp Unic 6, tariful perceput pentru apelurile efectuate in orice retea nationala si la orice ora fiind cel mai mic din piata, respectiv 0,084 euro+TVA.

Pe langa tariful unic utilizatorii de Zapp Unic mai beneficiaza de pana la 60 de minute nationale incluse, minute in reteaua Zapp incluse si pana la 500 de sms-uri in reteaua Zapp."

Orasele in care se desfasoara campania sunt: Bucuresti, Constanta, Brasov, Cluj, Iasi si Timisoara.

De ce spun ca se fasaie?

Perioada aleasa pentru lansare este una destul de slaba pentru vanzari, mai ales ca atentia publicului este atintita asupra ofertei de a te muta cu tot cu numar intr-o alta retea.

Majoritatea nuntilor pentru romani, majoritar ortodocsi, se desfasoara intre posturi, mai ales vara si toamna devreme. Numarul celor care se vor casatori asadar pe 1 noiembrie este foarte mic, tinand cont ca nu este chiar o campanie nationala, aria de raspndire fiind destul de limitata.

Lansarea campaniei nu a fost efectuata cu surle si trambite, astfel incat si mai putini din cei care ar putea beneficia de oferta afla cu adevarat de ea.

Pentru a beneficia, este necesar sa se prezinte cu al lor certificat de casatorie in cel mult 10 zile. Cei care isi vor schimba cartile de identitate au de alergat si pentru ele, ca la crearea unui abonament ai nevoie de cartea de identitate. De asemena, sa nu uitam de coada la care tinerii casatoriti trebuie sa stea pentru a beneficia de un bonus din partea guvernului. La Visurat se gaseste povestea pe larg, asa ca nu ma repet.

Din punct de vedere legal, se acorda un concediu de 5 zile(cred) pentru casatorie. Asta ca sa poti sta pe la ghisee.

sursa aici

LE: campanie lansata azi! un fass in plus...

Niciun comentariu: