marți, 5 august 2008

Stire pozitiva sau reclama pe bani multi?



De cand cu nebuneala stirilor pozitive, despre care nu cred ca e un lucru atat de rau, apar tot felul de ciudatenii la stiri. Azi nu mi-am propus sa ma uit la stirile de la ProTv de la ora 19, dar daca tot s-a intamplat, macar sa-mi vars oful( nu e vorba de off). De ce paranteza? Pentru ca banuiesc ca la astfel de stiri s-a incadrat lansarea videoclipului pentru Alina Puscau. Cine este ea? Nu prea se stiu multe in afara de faptul ca e romanca pe undeva pe la origini, e o actrita de mana a doua si un manechin. Nu stiu de care mana este manechin, dar arata destul de bine atunci cand nu-si tugoaie buzele sa fie si ale ei, cum sa nu, ca ale Angelinei Jolie. N-as fi prea sigura ca nu e si ceva Botox sau silicon sau ce o fi pe la buzicile ei, mai ales cand si le tuguia asa dragut pe langa un amarat de catel.

Ce lanseaza ea, care de mica voia sa se faca vestita cantareata? Un remix de la Ozone! De parca melodiile alea au fost atat de bune incat au nevoie de remixuri. Asa ca in romgleza ei( mai mult romana stricata decat engleza), ne vorbeste gratios pe la mai multe televiziuni despre visul ei, pe jumatate imbracata, despre logodna ei cu un regizor care i-a dat "real diamant" de vreo 4 karate. Real pitzi!

Si pentru ca ea e o pitzi cu tupeu si a pus mana pe un tip cu bani, se lanseaza pe la toate televiziunile sub forma de stire. Probabil stire mondena, ca nu vad cum ma incanta pe mine una care de cantat nu canta bine, e atat de prosta incat nici sa vorbeasca bine nu poate si nici nu mi se pare atat de super-ultra-mega frumusete. Daca era, nu ramanea neremarcata, ca fata s-a straduit, mai ales consultand lista iubitilor.

De ce e asa greu sa vorbesti romana? Toti cei pe care-i cunosc drept cunoscatori ai unei alte limbi nu se prostesc stalcind una dintre ele. Dar probabil ca pentru materia ei cenusie e mult prea greu sa proceseze atatea informatii.

Inca o dovada ca e pitzi cu tupeu am gasit la o simpla cautare pe Google: "I want to be an actress. I was on an audition for a horror movie, and the lady who was the casting director told me I was going to have to scream. She asked me, 'When's the last time you really screamed?' and I said, 'Last night.'"

Niciun comentariu: